Sivut

12. toukokuuta 2015

On aika sanoa hyvästi.

On aika sanoa hyvästi jollekkin todella rakkaalle asialla. Asialle tai oikeastaan esineelle, joka ollut lähes päivittäisessä elämässä mukana yli vuoden päivät. En todellakaan olisi vuosi sitten voinut elää ilman näitä, nämä mahdollistivat liikkumisen pidemmälle kuin lähipuistoon.

Nimittäin Bumbleride Indie Twins sisarusvaunuille.
En olisi pärjännyt ilman näitä. 1v2kk ikäerolla vaikka tosin isoveli melkein kuukauden vanhempana, niin ei olisi elämästä tullut mitään ilman näitä. Mä tykkäsin näistä ja tykkään edelleen tosi paljon. Joka paikasta mahduttiin, etupyörät kääntyvät, työntöaisa sopivalla korkeudella ja saa useaan asentoon. Kuomut saa todella pitkälle ja jos oikein näppärä on niin lapsetkin pysyy kääntämään työntäjään päin. Ainakin jos on pieni kokoisia lapsia. 

Kyllästyminen iski ja sen takia nämä lähteävät myyntiin. Miinuspuoli oli tavarakori, minne sai änkeä kaikki tavarat ja purkaa about puolet tavarakassista ennenkuin ne sinne sai. Numerona vaunuille voisin antaa 9! Eiköhän mua ala pian kaduttaa, mutta uudet menopelit on jo tilattuna ;)

-Krista

ps. Samalla pienen neidin tutin syömiselle on sanottu tänään hyvästi <3 .. Ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti